به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، سید جواد علوی با اشاره به اینکه
نشاسته برخلاف گندم قلیل الغذاست و خوردن حریرهای از نشاسته تهیه میشود،
اظهار داشت: بنابراین برای جلوگیری از ریزش نزلهها و ترشحات از سر به پشت
حلق و سینهها، حریرهای از نشاسته مفید است.
به گفته وی بنابراین کسانی که دائم در پشت حلقشان احساس خلط و ترشحات دارند
بسیار مفید است و خوب است که حریرهای از نشاسته را در وعده صبحانه خود
مصرف کنند.
این کارشناس طب سنتی افزود: هندوانه دارای طبیعت سرد و تر است که مولد خون
رقیق و بلغم شیرین است و برای کسانی که غلظت خون دارند به شرط رعایت برخی
از تدابیر میتواند برای آنها مفید باشد.
علوی اضافه کرد: هندوانه و خربزه باید بین دو وعده غذایی خورده شود که نه
چندان معده پر باشد و نه چندان معده خالی باشد. زیاده روی در مصرف هندوانه
موجب ازدیاد سردی در بدن یا معده, ضعف گوارشی و ضعف نیروی جنسی, درد مفاصل و
... میشود.
وی ادامه داد: مصلح هندوانه که اصلاح کننده طبع آن است, گلقند, عسل و سکنجبین است.
این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: زرده تخممرغ عسلی یکی از بهترین خوراکیها
برای نیرو بخشیدن به سیستم عصبی مرکزی و قلب است، همچنین از بهترین اغذیه
برای مادران شیرده و کودکان و افرادی که دوره نقاهت را میگذارند است.
علوی یادآور شد: گندم, برنج, گوشت بره, زرده تخممرغ, ماش, هویج, بادام, سیب, فندق از بهترین موادغذایی برای زنان شیرده است.