ایران سر بلند
ایران سر بلند

ایران سر بلند

دارچین و این همه خواص!

به گزارش خبرگزاری تسنیم, ناصر رضایی‌پور درباره خواص دارچین اظهار داشت: دارچین دارای طبیعت گرم و خشک در درجه دوم (در حد متوسط) است و در منابع طب ایرانی، خواص پرشماری از دارچین یاد شده است.
 
دارچین نشاط‌آور و درمان‌کننده برخی عفونت‌ها است
 
این متخصص طب سنتی می‌گوید دارچین نشاط‌آور، درمان‌کننده برخی عفونت‌ها و تریاق (پادزهر) سموم معدنی، حیوانی و نباتی است و موجب تقویت قلب، مغز، کبد و معده می‌شود.
 
وی ادامه داد: دارچین نیروی بینایی را می‌افزاید و در قدیم برای عبور داروهای چشمی از طبقات چشم، از آن استفاده می‌شده است.
 
رضایی‌پور بیان داشت: این دوای مفید، نفخ را کاهش می‌دهد و رطوبت‌های مغزی که به‌صورت نزله (ترشحات پشت‌حلقی) دیده می‌شود و شکل مزمن‌شده آن، یعنی سینوزیت را که از مشکلات بزرگ بهداشت و سلامت بشر امروز است, درمان می‌کند.
 
دارچین موجب افزایش جریان ادرار و خون قاعدگی می‌شود
 
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: دارچین موجب افزایش جریان ادرار و خون قاعدگی می‌شود و مصرف آن زیر نظر متخصص، می‌تواند به بهبود میل جنسی کمک کند. ترکیبات دارچین، به‌شرط نگهداری مناسب، تا پانزده سال باقی می‌ماند.
 
وی اضافه کرد: از دارچین در فرآورده‌های دارویی مؤثر در بیماری‌های روحی ــ روانی چون تپش قلب، ترس، وسواس، جنون و همچنین برخی بیماری‌های ریوی و تنفسی چون سرفه‌های مرطوب و خلط‌دار، تنگی نفس و گرفتگی صدا نیز استفاده می‌شود.
 
دارچین آثار خوبی در تقویت کبد است
 
رضایی‌پور خاطرنشان کرد: همچنین دارچین آثار خوبی در تقویت کبد و رفع بیماری‌های آن، بهبود زخم‌های عفونی، کاهش رعشه، درمان سکسکه، سنگینی سر, برخی سردردها و دردهای رحمی دارد.
 
وی یادآور شد: در آشپزی ایرانی، در پخت مرغ و گوشت‌ها از دارچین، پیاز و زردچوبه استفاده می‌شود و در شله‌زرد، هلیم، قیمه، شیربرنج و... نیز به‌عنوان مُصلح، کاربردی هوشمندانه و حکیمانه دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد