به
گزارش خبرگزاری تسنیم, ناصر رضاییپور درباره خواص دارچین اظهار داشت:
دارچین دارای طبیعت گرم و خشک در درجه دوم (در حد متوسط) است و در منابع طب
ایرانی، خواص پرشماری از دارچین یاد شده است.
دارچین نشاطآور و درمانکننده برخی عفونتها است
این
متخصص طب سنتی میگوید دارچین نشاطآور، درمانکننده برخی عفونتها و
تریاق (پادزهر) سموم معدنی، حیوانی و نباتی است و موجب تقویت قلب، مغز، کبد
و معده میشود.
وی ادامه داد: دارچین نیروی بینایی را میافزاید و در قدیم برای عبور داروهای چشمی از طبقات چشم، از آن استفاده میشده است.
رضاییپور
بیان داشت: این دوای مفید، نفخ را کاهش میدهد و رطوبتهای مغزی که
بهصورت نزله (ترشحات پشتحلقی) دیده میشود و شکل مزمنشده آن، یعنی
سینوزیت را که از مشکلات بزرگ بهداشت و سلامت بشر امروز است, درمان میکند.
دارچین موجب افزایش جریان ادرار و خون قاعدگی میشود
این
متخصص طب سنتی عنوان کرد: دارچین موجب افزایش جریان ادرار و خون قاعدگی
میشود و مصرف آن زیر نظر متخصص، میتواند به بهبود میل جنسی کمک کند.
ترکیبات دارچین، بهشرط نگهداری مناسب، تا پانزده سال باقی میماند.
وی
اضافه کرد: از دارچین در فرآوردههای دارویی مؤثر در بیماریهای روحی ــ
روانی چون تپش قلب، ترس، وسواس، جنون و همچنین برخی بیماریهای ریوی و
تنفسی چون سرفههای مرطوب و خلطدار، تنگی نفس و گرفتگی صدا نیز استفاده
میشود.
دارچین آثار خوبی در تقویت کبد است
رضاییپور
خاطرنشان کرد: همچنین دارچین آثار خوبی در تقویت کبد و رفع بیماریهای آن،
بهبود زخمهای عفونی، کاهش رعشه، درمان سکسکه، سنگینی سر, برخی سردردها و
دردهای رحمی دارد.
وی یادآور شد: در آشپزی ایرانی، در پخت مرغ و
گوشتها از دارچین، پیاز و زردچوبه استفاده میشود و در شلهزرد، هلیم،
قیمه، شیربرنج و... نیز بهعنوان مُصلح، کاربردی هوشمندانه و حکیمانه دارد.